Apex Legends jött, látott, győzőtt?!

Bár sok játékfejlesztő alakította át a PUBG által hozott Battle Royal játékmódra az általuk fejlesztett játékot, de az általam legutóbb igencsak szapult EA szárnyai alatt, a Respawn szépen lepakolt egy új Free to Play BR gamet!

Az Apex Legends a Titanfall világát használja, sajna Titan-ek nélkül. Egyenlőre csak három fős csapatokban lehet nyomulni, bár potyogtak információk esetleges két fős squad-okról, és single lehetőségről, de megerősítést még nem kapott.

A lényeg viszont, hogy a Fortnite ami igencsak tarolt a BR piacon az elmúlt időszakban, most egy kissé meg lett szorongatva, hiszen az Apex az első napon elérte a 2,5 millió játékost és a harmadikon pedig túl lépte a 10 milliót! Ez igen szép eredmény kérdés mit kezdenek majd ezzel a sikerrel, illetve mit reagál az Epic, hogy vissza szerezze a Fortnite-hoz a játékosokat.

Egyenlőre folyamatosan érkeznek kisebb javítások és kb negyed évente jön el egy-egy nagyobb bővítés a játékhoz. Érdekes még, hogy a siker annyira nagy, hogy minden olyan játék aminek a nevében ott az „Apex” újra az érdeklődés középpontjába került a Respwan farvizén!

A cikket írta: Kopasz442

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük