Elég volt EA!

Nem kis meglepetés ért a napokban, mikor újra elő akartam venni néhány EA játékot. Az Origin-en szembesültem néhány aprósággal(több mint egy éve nem használtam).

Eltűnt minden EA pontom, de ez nem is olyan érdekes. Teljesen megszüntettek minden magyar support lehetőséget, a régi telefonszámok nem élnek, sőt az e-mail címek sem amiken néhány operátorral leveleztem! Gratulálok! De csehül van Origin, hiszen az a pár millió cseh biztosan több mint a kb 12 millió magyarul beszélő ember! Ez kérem diszkrimináció a magyarság felé a javából! De le van tojva…

A hideg zuhany ezután jött! Nincsen felhő mentés! Hová lett? Nem tudom. Ez azért érdekes mert például a Mass Effect sorozatnál eddig éltem ezzel. Hiszen nem mindig volt a gépen, szépen tudtam mindig ott folytatni ahol abba hagytam… most! Semmi!

Na nekem itt, és most elegem lett ebből az arcátlan és pofátlanul pénz éhes szar cégből, akiknek nem a játékos elégedettsége a fontos, hanem csak a pénze! (Mi lett a régi és segítőkész EA-ból?!) És apropó pénz. Most már a PayPal-ról sem fogadnak el pénzt(van fedezet rajta bőven) hanem erőszakosan kártyát követelnek! Érdekes, mert eddig mindig a PayPal-ról fizettem kártya nélkül, most mégsem jó! Már elnézést de mi a jó fasz van ezzel a céggel?!

Egy biztos nekem ezek után elegem van belőlük, és nem vagyok hajlandó többé tőlük semmit sem venni, ha így bánnak el a fizető kliensekkel! By By EA!

A cikket írta: Kopasz442

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük