Battle pass és a csalók

Mióta az Apex Legends megjelent, sokak tettek fel rengeteg kérdést a fejlesztőknek, mik lesznek várhatók a játékban a közel jövőben. Azokra a kérdésekre, hogy lesz-e solo, két fős squad, igen kitérő válaszok érkeztek, tulajdonképpen, nem zárva ki a lehetőségét.

Viszont már eleve kész ütem tervel rendelkeznek, ha hinni lehet akkor a következő tíz évre! Erre az évre az első nagyobb bővítés a most márciusban érkezett Battle Pass. Ez csak a játék áruházában vásárolható meg Apex Coin-ért csak a BP 950, míg csomagban 2800 AC-be kerül. A Battle Pass-ban található Lifeline Revolutionary, Wraith Survivor és a Mirage Outlaw skinnek, ezekez azonnal megkapjuk és szinteket fogunk lépni a szezonban létrehozott fejlődésben. Több mint száz tárgy jut a vásárlok kezébe és mindent megtarthatnak amit a Wild Frontier során szereznek!

A BP csomag 25 szinttel a mi szintünk felettig nyit meg mindent, tehát ha 15 szintűek vagyunk, viszünk mindent 40-es szintig! A tartalmakat természetesen nem csak megvásárolhatjuk, hanem a játék során is megszerezhetjük, de az jóval lassabb lesz. És minden játékos kap Wild Frontier karakter skint, 5 Apex Packet és 18 Wild Frontier Stat Trackert is!

Érdekes, hogy a csalók „panaszkodnak”, hogy nem sikerül új accountal játszaniuk, mivel a számítógépük van letiltva! (Végre, tiszta öröm részünkről!) Bár van néhány aki igen nehezen, sok munkával csak tudott újra játszani, de ők sem sokáig! Sok esetben a panasz tárgya az maga a csaló mód, merthogy az eladók garantálják a lebukás elkerülését. Puff neki, mi csak örölünk annak ha ezek a kis pö… bocsánat, ezek gerinctelen sza… na, a fene bele elnézést, szóval ha az EA csalás védelme ilyen jól működik. Az új frissítéssel itt  a lehetősége, hogy a játékosok közvetlenül az Easy Anti-Cheatnek jelenthetik, ha furcsa eredményeket, eseményeket tapasztalnak más játékosoknál.
Eddig a napig már majdnem fél millió embert banoltak végleg az EA szervereiről, ami sajnos megdöbbentő szám, de a mai világban már nem is csodálkozunk rajta. Minden egyes ban hullám után érdekes módon eltünnek a horrorisztikus eredménnyel rendelkezők a játékból (tizezer kill, több százezer damage, stb), nem is tudom miért! 😀
Mi a játékosok mindennek, csak örülni tudunk!

A cikket írta: Kopasz442


Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük