SimpleRockets 2

A cikket írta: Kopasz442

A SimpleRockets 2-őt a Jundroo LLC készítette, és egyben ők a kiadója is. Korábbi munkájuk mobilra készült SimpleRockets, és a SimplePlanes. De most először a játékuk 2018 november 8-án PC/Mac-re jelent meg korai hozzáféréssel, mobil platforma csak jóval később 2019 szeptemberben.

A játék egy űrrepülés szimulátor, amiben a játékosnak saját maga által kreált, épített űreszközökkel kell egy fiktív világot felfedezni. A készlet amiből dolgozni lehet nem túl sok, de ezek mérete, formája, tartalma, kinézete állítható, variálható, ezáltal az elkészíthető eszközök száma rengeteg lehet. A világa, naprendszere egyenlőre csak a központi csillagból(Sun) és négy bolygóból(plusz egy hold) áll.

Pillanatnyilag még csak Sandbox módban játszható, nincsenek küldetések, célok, mindenki tesz amit akar és/vagy tud! 😀 A játék közben kapható információk, repülési adatok, stb. már látványosan fejlődtek a kezdetihez képest, de még mindig nem elégségesek(Például nincs megadva milyen a mérete az általunk készített eszköznek, csak a súlyát tudjuk). A fejlesztők pontos céljairól, hogy mi kerül még a játékba nem sok infórmáció van, viszont iskoláknak, tanároknak oktatási célra ingyen kinálják.

Egyszóval a játék pillanatnyi állapotában inkább egy remek modellező program, a Newton-i fizika elég reállis, bár a légköré még kezdetleges, de mivel korai hozzáférésben olcsón kapható, aki szereti az űrhajózást, repülést, modellezést annak örömet fog okozni!

Kategória: tps, sim, modell, spacesim, sandbox, űr

Minimum gépigény:
CPU: Dual Core 2GHz
RAM: 3GB
VGA: Shader model 4, 512 MB VRAM
HDD: 1GB szabad tárhely 🙂

Fejlesztő és kiadó: Jundroo LLC
Magyarítás: Még nincsen!
Magyar weboldal: SimpleRockets 2 – Magyar Űrprogram 2
Letöltés: https://store.steampowered.com/app/870200/SimpleRockets_2/
Mobil App Store: https://apps.apple.com/us/app/simpleplanes/id823869162
Mobil Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jundroo.SimplePlanes&hl=en

Az eredeti cikk itt található, szerzője ugyanaz: http://simplerockets2.hu/

<< Vissza a játékok listájához! <<