Crysis Warhead

A cikket írta: Kopasz442

A Crytek a Crysis nagy sikere után a következő évben 2008 szeptemberében kiadta a Crysis Warhead-et a Crysis Wars-al együtt. Ez az Exkluzív kiadás teljesen önálló, nem szükséges hozzá a Crysis, többek között azért is mert ez Crysis Warhead már egy módosított CryEngin 2-vel működik, ami már számos javítást tartalmaz, többek között fejlődött a botok intelligenciája.


A történet nem a folytatása, hanem párhuzamosan folyik az előzővel és Nomád társának Psycho bőrében…. akarom mondani nano ruhájában játszhatunk. A sztori arról a szakaszról szól, amikor Psycho otthagyva Nomádot és külön úton járva egy idegen lénnyel tér vissza. Végre megtudhatjuk milyen kalandokon át sikerül neki mindez. Közben megmenti egy régi barátját, aki korábban szintén a Raptor csapat tagja volt, de egy hibája miatt elbocsájtották, és végül is Nomád az ő helyére került.

A Crysis Warhead-ben bejárjuk a sziget eddig ismeretlen részeit, találkozunk más nano ruhás egységgel, megküzdünk egy Észak-Koreai Ezredessel és az ébredező idegenek hordáival. Egyszóval akcióból van bőven!
A játék a magyar Crytek Budapest Studio fejlesztése teljes egészében, és szinkronizált! (Sajnos nem sok szinkronizált játék van.) A látvány hozza a Crysis eddigi minőségét, kicsit fokozva, futási hibával, buggal több végig játszás során is csak egybe sikerült belefutni. A játék menet nagyon jó, a területek nagyok, teljesen bejárhatok, az Open World jelleg végig ott van, a sztori vezetés folyamatosan pörgésben tart, szinte le sem lehet állni, és a történet sem rossz.

A zenéjét Peter Antovski szerezte, remekül hozza a hangulatot, fokozza a játék élményét. Egyszóval aki már játszotta az első Crysis-t nyugodtan próbálja ki, de aki még nem játszott vele, az se hagyja ki, mert megéri. Ezenkívül jól esik tudni, hogy ez a játék itthon készült!

Kategóriák: fps, akció, háborús, sci-fi, single

Minimum gépigény:
CPU: Intel Pentium 4 2.8 GHz, Intel Core 2.0 GHz, AMD Athlon 2800+  vagy jobb
Ram: 1GB
VGA: NVIDIA GeForce 6800 GT, ATI Radeon 9800 Pro  256 MB videó memória
HDD: 15GB szabad terület

Hivatalos weboldal: https://www.crytek.com/games/crysis
Magyar weboldal: –
Magyarítás: A játék magyarul jelent meg, szinkronnal!
Steam oldal: https://store.steampowered.com/app/17330/Crysis_Warhead/

<< Vissza a játékok listájához! <<

Elég nehéz volt egy jó Trailer-t találni manapság, de azt hiszem ez a videó nagyon jól bemutatja a játékot!