Call of Duty-Modern Warfare 2

A cikket írta: Kopasz442

A Call of Duty hatodik, és a Modern Warfare második részét az Infinity Ward fejlesztésében az Activision 2009 novemberében adta ki világszerte, PC-re, Xbox-360-ra és PlayStation 3-ra. A fogadtatása megint jó volt, az első 24 órában az Egyesült Királyságokban és Észak-Amerikában 4,7 millió példány kelt el!

A játék története az előző után 5 évvel veszi fel a cselekmény fonalát és egy Afganisztáni kiképző bázison indít, ami remek tréner pálya. Az első részben megismert Ultranaciónalista orosz csoport likvidált vezetőjének a helyét átveszi Vladimir Makarov, és terrorcselekményeivel háborút indít a nyugat ellen, így kezdetét veszi a harmadik világháború.Szokás szerint megint több személy bőrében, szerepében küzdhetjük végig a játékot, és lassan fogunk ráeszmélni talán az ellenséget nem is a másik oldalon kell keresni.

A történet vezetése, cselekménye megint jól sikerült, új, érdekes küldetéseken, nagy apokaliptikus csatákon vehetünk részt. Ízelítőt kapunk a mai modern hadseregek működéséről, egymás közötti munkájukról, és a különleges egységek bevetéseiről. Van itt minden szinte nem is hagytak ki semmit, láthatjuk a hatását egy EMP töltetnek, érdekes amikor csak úgy potyognak az égből a repülőgépek és helikopterek. Bár egy járműves résznek örültem volna, de úgy tünik a Modern Warfare-ból, azt száműzték.

A játék a jó öreg IW Engin sokadjára módosítot egy változata, bár az előző MW-hez képest nagyon sokat fejlődött, sokkal jobbak lettek a fények és árnyékok, de a CoD betegség még ebben is megvan, tehát a részletek kidolgozatlanok, elnagyoltak, szinte maszatszerűek, és lépten-nyomon el lehet akadni minden vicik-vacak tárgyon, eszközön. Ettől eltekintve a cselekmény magával sodró, lendületes, jó küldetésekkel, de sajnos csak nagyon rövid ideig, pár óra alatt simán végigjátszható, különösebb rohanás nélkül. Mindenesetre azért egy végigjátszást bőven megér!

Kategória: fps, akció, háborús, single, multiplayer

Minimum gépigény:
CPU: Intel Pentium 4 3,2GHz vagy AMD Athlon 64 3200+
RAM: 1GB
VGA: Nvidia 6600GT vagy ATI Radeon 1600XT 256MB
HDD: 12GB szabad terület

Hivatalos weboldal: callofduty.com
Magyar weboldal: callofduty.hu
Steam oldal: Call of Duty – Modern Warfare 2
Magyarítás: http://magyaritasok.hu/magyaritasok/call-of-duty-modern-warfare-2/call-of-duty-modern-warfare-2/1494

<< Vissza a játékok listájához! <<