World of Warships

A cikket írta: Kopasz442


A Wargaming orosz fejlesztő a World of Tanks sikere után két másik játék fejlesztésébe kezdett. Az egyik a World of Warplane, amelyben repülőgépekkel lehet harcolni, és a World of Battleships ami a II. világháború hadihajóit hozza a virtuális csatatérre. Igen ekkor még nem Warships volt a játék neve, de mivel egy hasonló játéknak már ez a név be volt jegyezve, a szerzői jogi viták elkerülése miatt a címet a WG, World of Warships-re változtatta.

A játék Beta verzió (még), F2P MMO(Free to Play, Massiv Multiplayer Online) 2015 szeptemberében jelent meg Microsoft Windows-ra, Steam-en és Microsoft Store-ban pedig 2017 November 15-óta érhető el.

Ez a játék is hasonló mint a WoT(World of Tanks) mind a felépítése, mind a játék menet. Viszont nem csak PvP-ben(Random) hanem PvE módban(Co-op) is játszható, botok ellen más játékosokkal együtt! Ezenkívül lehet még Ranked és Klán csatákat is vívni.

Természetesen rengeteg küldetés is várja a játékosokat, és különleges eseményekből sincs hiány. Mivel ingyenes arcade játék, így bárki hamar beletanulhat, az irányitás egyszerű akár a WoT-ban. Tehát ha valaki egy komoly szimulátorra vágyik az nem ezt keresi. Négy hajó osztályt próbálhatunk ki, a sebzés modell egyszerű, élet erővel rendelkeznek a járművek, de természetesen a modulok, felépítmények rombolhatók, kiiktathatók, de ezeket javítani is lehet.

Egyszóval, ez az ingyenes játéka a Wargaming-nek is a nagyközönségnek szól, nem szimulátor, de ellenben remek kikapcsolódást tud nyújtani. És nem utolsó sorban, az emberek kissé beletanulnak a hadihajók történelmébe is.

Kellemes szórakozást!

Minimum gépigény:
CPU: Core2Duo 2.7 GHz, AMD Athlon II 3 GHz
RAM: 2GB
VGA: nVidia GeForce 8800GT/9600GT, IntelHD 4000, NVIDIA GeForce 620M, AMD Radeon HD
HDD: 35GB szabad terület

Hivatalos honlap: https://worldofwarships.com/
Fejlesztői weboldal: https://eu.wargaming.net/
Steam oldal: https://store.steampowered.com/app/552990/World_of_Warships/
Magyar weboldal: http://www.wows.hu/
Magyarítás: még nincsen hivatalos, de módként letölthető a wows.hu oldaláról

<< Vissza a játékok listájához! <<