World of Warplanes

A cikket írta: Kopasz442

A World of Warplanes-t már röviddel a WoT megjelenése után alig két hónappal bejelentették az E3-on. A fejlesztést a kijevi székhelyű Persha Studio végezte. A korai alpha tesztek már ez év augusztusában elkezdődtek, és az amerikai repülőgépek voltak az elsők amik felkerültek a WoWp Tech fájára. A zárt beta teszetek 2013 május 30-án kezdődtek, és 2014 áprilisában megszüntették a titoktartási kötelezettséget a tesztelők számára, így nyilvánossá válhattak a játékosok által készített videók és képek. Innen számíthatjuk a nyilvános debütálást, bár a nyílt beta tesztek már 2013 novemberében elkezdődtek. A 2.0 verzió 2017 októberében debütált minden országban.

Ez is, mint a Wargaming többi hasonló játéka arcade, F2P MMO(Free to Play, Massiv Multiplayer Online) tehát senki ne várjon semmilyen komoly szimulációt! Ez is a nagyközönségnek készült, szinte bárki képes játszani vele, és az igyenesség okán bárki hozzá is férhet.
Több nemzet különféle harci gépeiből válogathatunk, vadász, támadó, bombázó, ki milyet preferál jobban. A sebzésmodell egyszerű, életerővel rendelkeznek a gépek, de a modulokat is ki lehet iktatni vagy javítani, és a pilótára is oda kell figyelni. több játék mód is várja a játékosokat, lehet tesztelni a felszerelést(kevesebb pontért), harci kötelék(PvP) és gyakorló szobákat lehet létrehozni(hát nem túl sok). Az account az ugyan az mint a többi játéknál, de a WoT-tal közös a kasszája a repülőgépeknek.
Egyszóval ez is egy egyszerűen játszható, bárki számára elérhető játék!
Kellemes szórakozást!

Kategória: free, mmo, arcade, repülés

Minimum gépigény:
CPU: Intel Core i3-2xxx
RAM: 4GB
VGA: Shaders 3.0 (NVIDIA GeForce 9600 GT 512MB, Radeon HD 3870)
HDD: 35GB szabad terület

Hivatalos honlap: https://worldofwarplanes.com/
Fejlesztői weboldal: https://eu.wargaming.net/
Steam oldal: https://store.steampowered.com/app/790710/World_of_Warplanes/
Magyar weboldal: nincsen
Magyarítás: A játék magyarul jelent meg!

<< Vissza a játékok listájához! <<