Spider Man

Pókember az Insomniac konyhájából

Végre egy olyan fejlesztő csapat kezei közé került a Spider-Man játék, amilyet meg is érdemel.

Peter Parker bőrében már sokszor kipróbálhattuk magunkat, de valahogy az igazi pókember életérzés elmaradt, lehet már nem sokáig. A 2016 E3-on a Sony bemutatta az új Spider-Man trailert ami alapján messze menő következtetést nem szabad levonni, de ígéretesnek tűnik az Insomniac fejlesztése. Olyan akciókat láthatunk, amiket a filmben is ritkán látni.

Egyenlőre sok infó még nincs, de annyit tudni lehet, hogy nyíltSpider Man világú lesz, eredeti történetet is kapunk, ami nem a filmen alapul, viszont megismerhetjük Pókembert és Peter Parkert lelkük teljes egészében. Ruhája nagyon hasonlít a Civil War féle jelmezre, de apró különbségek azért akadnak. Remélhetjük, hogy a régi hasonló játékok hibájából tanulva, jó lenne, ha elfelejtenék a levegőben megtapadó hálót, amin lehet hintázni. Talán nem lesz annyira nagy kontraszt a háztetőkön illetve a földön, a minket fogadó látvány között.

Exkluzívként készül, kizárólag Playstation 4-re. Megjelenési dátum nincs, viszont addig kaptunk egy nagyon látványos trailert aminek megtekintése után a Pókember rajongóknak biztos fellobban a remény lángja!Spider Man

Írta: Dequator Marses

Forrás: https://www.gamestar.hu/e3/spider-man-ps4-211963.html

 

 

 

Kapcsolódó videó: