Februári játékok

Amire érdemes lesz időt szánni

FEBRUÁR 7: WWE 2k17

A pankrációt kedvelők konzolokon már tavaly októberben ringbe szállhattak a WWE 2k17-ben, 7-étől pedig PC-n is elérhetővé válik a sorozat legújabb része. A PC-s verzió extraként tartalmazni fogja a Goldberg csomagot, a Deluxe kiadás pedig a season pass-t is és várhatóan minimálisan javított lesz a grafika megjelenése.

wwe2k17

FEBRUÁR 14: For Honor, Sniper Elite 4

A For Honor egy TPS, online akciójáték amiben hadúrként kell csatába vezetnünk seregünket. Dolgunkat nem csak az ellenség seregét alkotó botok fogják megnehezíteni, hanem az őket vezető játékosok is így a csapatmunkának elég nagy szerepe lesz a harcokban.

forhonor

Szintén 14-én jelenik meg a Sniper Elit sorozat negyedik része is amely többé-kevésbé az előző részekben lefektetett alapokra építkezik viszont, most sokkal nagyobb pályák szolgálnak majd játszóterünkként. Természetesen a fejlesztők megdolgozták a grafikus motort és az AI-n is javítottak, az X-Ray kamera pedig ezúttal is brutális.

 sniper4

FEBRUÁR 21: Halo Wars 2

A Microsoft úgy döntött összevonja az Xbox platformot a Windows-al, így az eddig konzol exkluzív játékok sorra jelennek meg PC-n. A Halo Wars lényegében csak azért látott napvilágot 2009-ben, hogy a Microsoft bebizonyítsa kontrollerrel is lehet stratégia játékot irányítani és ez nem csak hogy sikerült is, de a kész termék jól sikerült, jól illeszkedik a Halo sorozatba. A Halo Wars 2 a bevállt formulát akarja kihasználni, persze javított formában és az eddig látottak alapján méltó folytatást sikerült összehozni.
halowars2