Borderlands 2


A cikket írta: Kopasz442

Rajzfilmes stílus, eget-rengető baromságok, több millió fegyver, skin, és egy idióta robot! Röviden így is lehet jellemezni a Borderlands játékokat! A második rész 2012 Szeptemberben jelent meg Microsoft Window, PS3-ra,  X-boksz 360-ra, Novemberben pedig Mac OS-ra. 2014-ben kiadták Play Sation Vita-ra, Linux-ra és Androidra. Mint látható szinte minden létező platformon elérhető! A fejlesztő a Gearbox Software, kiadója pedig a 2K Games.

Ha valaki játszott az első résszel annak tetszeni fog de aki még nem, annak meg nem fog gondot okozni. Folytatjuk Pandora felfedezését négy(hat) új játszható karakterrel, sőt az első rész hőseivel is összefutunk, de erről csak ennyit mert spoiler! Mindezt akár egyedül vagy Co-op-ban a barátainkkal, vagy vad idegenekkel. A lényeg: renegeteg harc, küldetés, járművek, fegyver, skin mindenre, mellék küldetés, és rengeteg harc fegyver, járművek,  skin… na igen.

A játék megtartotta a humoros sztori vonalát, az érdekes, nevetséges, vagy egyenesen idióta karaktereit, fejlődött a játszhatósága, és még több random generálódó zsákmány. Ha valaki követi a Twitter oldalát a játéknak(megéri) időnként shift kódokhoz juthat, amivel arany kulcsokat lehet szerezni, az pedig ritka fegyverek, eszközök beszerzésének a kulcsa(ja és arany)! Több DLC is elérhető hozzá, plusz két játszható karakter, új pályák, küldetések, és akár a 80-as szintig való fejlődés!

Tulajdonképpen túl sokat magáról a játékról nem tudok írni, de nem is kell, mert ez egy remek kikapcsolódás, szórakozás, és ennél nem is akar több lenni! De pont ez a sikere kulcsa! Tehát játssz, röhögj, élvezd Pandora csodásan bolond világát!

Sok sikert Vaulthunter!

Kategória: fps, rpg, akció, multiplayer, co-op, vidám

Minimum gépigény:
CPU: 2 magos 2,4GHz
RAM: 2GB
VGA: NVIDIA GeForce 8500 /ATI Radeon HD 2600
HDD: 20GB szabad terület

Fejlesztőről: https://www.gearboxsoftware.com/games
Kiadói weboldal: https://2k.com/en-US/
Magyarítás: nincsen!
Magyar facebook oldal: https://www.facebook.com/borderlands2hu/
Steam oldal: https://store.steampowered.com/app/49520/Borderlands_2/

<< Vissza a játékok listájához! <<