Apex Legends

A cikket írta: Kopasz442

Az Apex Legends egy ingyenesen játszható Battle Royal játék a Respawn fejlesztésében és az EA kiadásában. A játék 2019 február 4-én jelent meg PC-re PS4-re és Xbox One-ra, és már az első napon elérte a 2,5 millió játékost, egy hét után pedig átlépte a 25 milliót is! Már korábban is volt szó róla hogy a Titanfall kap egy free verziót, de az időközben hatalmas sikert aratott BR játék mód miatt változtattak rajta (az EA-t tekintve érthető, mert a pénz keresés „minden áron” lett az utóbbi időben a mottójuk!). Ellenben amit a Respawn letett nem is lett rossz!

Pillanatnyilag egy hatalmas térképen játszhat 60 játékos, 20 Suadban (egy csapat 3 fős), és nyolc karakterből választhatunk hőst(legendát) magunknak. Minden karakter más és más speciális tulajdonsággal bír, és ez is erőlteti, hogy a játékosok összejátszanak, hiszen a különféle legendák remekül ki tudják egymást egészíteni, jó összjáték alakítható ki! Az egész világ a Titanfall-ból ered, mind a karakterek ruházata a fegyverek stb. Csak éppen Titan-ek nincsenek!

Mint minden BR játékban itt is a levegőben lehet indulni, van lehetőség leszakadni a csapattól, bár nem igazán ajánlott mert egyedül nem jutunk sokra egy három fős squad ellen. Időről időre egy sárga energia pajzs szűkiti a játék teret, aki ezen kívül marad az folyamatosan sebződik. Minden kör után a következő magasabban sebez. És a végén csak egy maradhat!

A játék területen elrejtett fegyverek eszközök négy tier-be sorolhatok. Egyszerű(fehér színű), ritka(kék színű), nagyon ritka(lila színű) és a legendás(arany vagy sárga színű). Logikusan a mennél ritkább eszközök gyűjtése a fő cél a többi squad kiiktatása mellet. Van egy plusz a játékban mégpedig, hogy lehetőség van a Respawn-ra(érdekes szójáték 🙂 respawn a respawn játékában! ). Természetesen kötött a dolog. A csapat elesett tagjának a dobozából el kell vinni a zászlót, egy Respawn helyre, ott újra vissza tud csatlakozni. A zászlót is csak kötött ideig lehet kivenni! Érdekes, mert egy teljes squad képes így akár vissza térni a játékba.

Egyszóval ez az új Battle Royal játék a Respawn-tól igen csak felrázta az ezen játék mód kedvelőinek a közösségét, és mivel ingyenes szerintem egy próbát  megér mindenkinek!

Sok sikert jó játékot!

Kategória: fps, free, multiplayer, battle royal, respawn, akció

Minimum gépigény:
CPU: Intel Core i3 6300, AMD FX 4350 vagy jobb
RAM: 6GB – DDR3
VGA: NVIDIA GeForce GT 640, AMD Radeon™ HD 7730
HDD: 22GB

Fejlesztőről: https://en.wikipedia.org/wiki/Respawn_Entertainment
Kiadói weboldal: https://www.ea.com/
Magyarítás: nincsen!
Magyar weboldal: Még nincsen!
Letöltés: https://www.ea.com/games/apex-legends

 << Vissza a játékok listájához! <<